Tijd voor ’n (mobiel) feestje…

Tijd voor 'n (mobiel) feestje...

Je kunt het niet aan hun neus zien. Grote kans dat je ze tóch tegenkomt in Twente en omstreken. De (lease)auto’s van MobiliteitsPartners. Want in 2019 zorgen we precies 15 jaar lang voor de mooiste wagens en Europese import in de regio.

Overal om je heen

Van nieuw tot occasion, van geleased tot gekocht – talloze rijden er rond, zonder dat je dat in de gaten hebt. Misschien stond je vanmorgen wel in de file naast zo’n mooie bestelwagen van ons. Of tref je vanavond zo’n directie-Tesla bij het stoplicht. Enneh… rij je er zelf in eentje? Geef dan een reactie op dit bericht. Dan spotten anderen je morgen misschien op de weg ;)!

En zo is het gekomen…

Het begon allemaal in 2004: Eric Hollink startte een eenmanszaak voor in- en verkoop van personen- en bedrijfswagens aan de Tubantiastraat in Enschede. Dat gebeurde vanuit een klein kantoor. Binnen twee jaar koppelde hij hier MobiliteitsPartners Autolease BV bij aan. Doel? Een breder dienstenpakket aanbieden voor alle merken auto’s. Waarbij alles full-service geregeld is, zonder investering, zonder risico.

Kleine bedrijven worden groot

In 2010 groeiden we uit ons jasje. Zo kwamen we van Enschede in Haaksbergen terecht, op het Stepelo. Op een topplek met nog méér groeiruimte. De zaken bleven hier goed gaan. In 2016 konden we zelfs het bedrijfspand kopen.

Nieuwe tak voor onderhoud & reparatie

In 2017 zagen we dat de autowereld zo snel veranderde, dat het tijd werd voor iets nieuws. Daarom richtten we toen START Autoservice op; een unieke formule voor het complete onderhoud en de reparatie van alle merken auto’s. Wat hier zo bijzonder aan is? Dat je op onze site vooraf precies ziet wat je betaalt voor onderhoud en reparatie. Gewoon door je kenteken in te vullen. Open, eerlijk, duidelijk en snel. Precies wat je als automobilist van nu wilt.

Zo staat het er nu voor

Vandaag de dag bestel je bij ons bovendien elk merk en ieder type auto. Nieuw of tweedehands, binnen 2 weken staat ‘ie voor je deur. Met autoreclame en al. Ook als je er 10 tegelijk wilt. De meeste halen we uit Europese import. Daar werkt ons 11-koppige team keihard aan. Want MobiliteitsPartners is de specialist die zorgeloos rijden mogelijk maakt. Altijd en overal.

Toeteren maar

Als iemand Abraham ziet, hangt er vaak zo’n spandoek waarop staat: 3x toeteren. Zullen wij de komende tijd met alle relaties naar elkaar toeteren als we elkaar treffen? Reageer op dit bericht, dan herkennen anderen je makkelijk. Laten we er een feestje van maken.

Neem contact met ons op.

Klik hier om contact met ons op te nemen