Autoreclame

Wilt u zorgeloos autorijden én makkelijk uw bedrijf promoten?

Denk dan aan autoreclame van MobiliteitsPartners. U least of koopt bij ons dus niet alleen uw bedrijfswagen, maar ontvangt deze meteen beplakt met autoreclame-stickers in uw huisstijl.

Autostickers als promotiemiddel

Door nette belettering zien honderden zo niet duizenden andere weggebruikers uw bedrijf op een positieve manier. En daar hoeft u helemaal niets voor te doen: want of u nu van A naar B rijdt, in de file staat of uw auto ergens parkeert, u bent in beeld. Altijd en overal. De tarieven zijn scherp, hier kan geen advertentie tegenop.

Kleur bekennen

Wij verzorgen uw full carwarp, zo kan uw auto in elke gewenste kleur worden afgeleverd.

Carwrap- folie is makkelijk aan te brengen en ook weer te verwijderen, optimale lakbescherming voor uw auto met geweldige kleurmogelijkheden van matgrijs tot hooglans zwart of een volledige full colour.

Wij maken u graag een voorstel op  maat.

Alles geregeld in eigen huis

Autoreclame / belettering verzorgt MobiliteitsPartners in eigen huis. Via onze eigen reclamestudio.

Het ontwerp afgestemd op uw bedrijfswagen inclusief elke afbeelding die u maar kunt bedenken. Bovendien hebt u keuze uit 100 kleuren. Verder werken wij met de beste kwaliteit stickers van onder andere 3M en Avery, alles tegen de beste voorwaarden.

Meer bereiken met minder geld

Een autobedrijf nieuwe stijl, dat is MobiliteitsPartners in Twente, waar de dienstverlening het verschil maakt. Dat merkt u in het persoonlijke contact, in de lage kosten, in de kwaliteit van autoreclame en in de persoonlijke service.

Meer weten?

Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak en ontdek zelf welke voordelen u hebt met auto reclame via MobiliteitsPartners.

Neem contact met ons op.

Klik hier om contact met ons op te nemen

Portfolio

MobiliteitsPartners