Full service import

Full service auto import

Specialist in rechtstreekse import

MobiliteitsPartners is gespecialiseerd in rechtstreekse import van personenauto’s en bedrijfswagens. Al ruim 20 jaar voeren wij rechtstreeks auto’s in vanuit Europa naar Nederland. Deze kennis en ervaring bieden wij aan in de dienst full service auto import.

Erkend door de Rijksdienst van wegverkeer (RDW)

MobiliteitsPartners is erkend door de Rijksdienst van Wegverkeer (RDW) en werkt met dezelfde software als de Belastingdienst/Douane. Wij kennen de spelregels van het invoeren, helaas worden deze voortdurend door de overheid aangepast. De luxe belasting BPM is geherstructureerd naar een milieubelasting, de co2 uitstoot is bepalend voor de grondslag van de BPM en de fiscale bijtelling. MobiliteitsPartners is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling.

Wij staan voor u klaar!

Wél keuze uit alle denkbare merken en types auto’s. Onze medewerkers staan voor u klaar! Door jaren lange werkervaring bij autobedrijven in Twente weten wij waar de wensen liggen. Zo lukt het met minder méér voor u te betekenen. Vraag naar onze voorwaarden. Bent u na het lezen van deze informatie nog niet overtuigd! Probeer ons uit, wedden dat u verrast bent!

Import pakket €695,-
– Auto invoeren RDW / Douane
– RDW leges en tenaamstellingsbewijs
– Stallingkosten
– Kentekenplaten
– BPM berekening
– BPM aangifte douane

Optioneel meerprijs:
– Internationaal transport van verkopenpartij naar onze locatie
– Zoekopdracht: 2 passende offertes op maat
– Aankoopafwikkeling
– Haal en brengservice door Nederland

Permanent aanbod van ca. 250.000 auto’s

Auto’s van maximaal 2 jaar oud bieden het grootste prijsvoordeel t.o.v. de Nederlandse markt. Procentueel ligt het voordeel tussen de 10 en 15% dit prijsvoordeel is maximaal bij auto’s uit het z.g. premiumsegment (Audi, Mercedes, BMW en de luxere modellen van Volkswagen). Dit segment biedt een permanent aanbod vanuit Europa van ca. 250.000 auto’s.

Auto’s uit het midden- en lagere segment (Peugeot, Kia, Opel, Hyundai) kunnen tegen uitstekende voorwaarden worden geleverd, het voordeel is echter een stuk lager. Jaarlijks worden er in Nederland ca. 115.000 auto’s zonder tussenkomst van een bekende importeur ingevoerd, dit is een verdubbeling t.o.v. het jaar 2006 toen lag het aantal op ca. 50.000. Deze enorme toename is mede ontstaan door de wettelijke Europese garantie van minimaal 24 maanden op nieuwe auto’s, is de auto nog geen 24 maanden oud dan is er altijd fabrieksgarantie van toepassing binnen het Europese dealernetwerk van het merk.

Neem contact met ons op.

Klik hier om contact met ons op te nemen
Caddy Volkswagen MobiliteitsPartners

Ik zoek zelf mijn auto en MobiliteitsPartners verzorgt de import

Lees meer...

Ik geef zelf de voorkeur van mijn auto aan en MobiliteitsPartners verzorgt het hele traject

Lees meer...