Financial lease

Een auto kopen zonder meteen de hele koopprijs te betalen?

Dat doet u met financiële lease, ook wel financial lease genoemd, van MobiliteitsPartners. Zo koopt u de auto op afbetaling naar u toe. De bedrijfswagen staat wel meteen op uw balans, maar blijft in onderpand bij de leasemaatschappij tot u de laatste betaling hebt gedaan.

U blijft zelf de baas over alles

Een van de meest opvallende eigenschappen van financiële lease is dat u zelf alles rondom uw bedrijfswagen regelt. Van belasting tot verzekering. Wilt u dus alle vrijheid om zaken 100% zelf in de hand te houden, dan past deze vorm van lease bij u: het gemak van een bedrijfswagen leasen en de grip als bij een koopauto.

Kies uw merk, type en (bedrijfs)kleur

Bij MobiliteitsPartners vindt u geen showroom met keuze uit maar een paar auto’s. Nee, u krijgt bij ons elke bedrijfswagen naar keuze op bestelling! Merk, type, kleur, nieuw of tweedehands: u krijgt wat u wenst. Dat merkt u ook terug in de lage kosten: u betaalt immers niet voor de showroom, personeel, opslag enzovoort.

Contract soepel aan te passen

Met financiële lease hebt u een bedrijfswagen voor langere tijd. Maar… niets kan zo snel veranderen als de economie en uw situatie. Geen punt, want u hebt de vrijheid om uw contract mee te veranderen. Altijd en overal. Dat noemen we nou zorgeloos rijden met MobiliteitsPartners.

Btw vooraf = maandbedrag btw-vrij

Kiest u voor een bedrijfswagen leasen met financiële lease? Dan krijgt u geen btw berekend over het bedrag dat u per maand aflost: bij de koop betaalt u namelijk de btw alvast vooruit over de hele koopprijs. U betaalt per maand dus een netto bedrag op het 0-tarief.

Neem contact met ons op.

Klik hier om contact met ons op te nemen