Financial lease

Een bedrijfswagen kopen zonder meteen de hele koopprijs te betalen?

Dat doet u met financiële lease, ook wel financial lease genoemd, van MobiliteitsPartners. Zo koopt u een bedrijfswagen op afbetaling naar u toe. De bedrijfswagen staat wel meteen op uw balans, maar blijft in onderpand bij de leasemaatschappij tot u de laatste betaling hebt gedaan.

U blijft zelf de baas over alles

Een van de meest opvallende eigenschappen van financiële lease is dat u zelf alles rondom uw bedrijfswagen regelt. Van belasting tot verzekering. Wilt u dus alle vrijheid om zaken 100% zelf in de hand te houden, dan past deze vorm van lease bij u: het gemak van een bedrijfswagen leasen en de grip als bij een koopauto.

Hoe wij leasen? Met alles d’r op en d’r an!

Kies uw merk, type en (bedrijfs)kleur

Bij MobiliteitsPartners vindt u geen showroom met keuze uit maar een paar bedrijfswagens. Nee, u krijgt bij ons elke bedrijfswagen naar keuze op bestelling! Merk, type, kleur, nieuw of tweedehands: u krijgt wat u wenst. Dat merkt u ook terug in de lage kosten: u betaalt immers niet voor de showroom, personeel, opslag enzovoort.

Contract soepel aan te passen

Met financiële lease hebt u een bedrijfswagen voor langere tijd. Maar… niets kan zo snel veranderen als de economie en uw situatie. Geen punt, want u hebt de vrijheid om uw contract mee te veranderen. Altijd en overal. Dat noemen we nou zorgeloos rijden met MobiliteitsPartners.

Btw vooraf = maandbedrag btw-vrij

Kiest u voor een bedrijfswagen leasen met financiële lease? Dan krijgt u geen btw berekend over het bedrag dat u per maand aflost: bij de koop betaalt u namelijk de btw alvast vooruit over de hele koopprijs. U betaalt per maand dus een netto bedrag op het 0-tarief.

Neem contact met ons op.

Klik hier om contact met ons op te nemen