Over ons

MobiliteitsPartners: lease specialist met dealerkwaliteit

Bij MobiliteitsPartners vindt u geen luxe showroom…

Wél keuze uit alle denkbare merken en types auto’s. Onze medewerkers staan voor u klaar! Door jaren lange werkervaring bij autobedrijven in Twente weten wij waar de wensen van mensen liggen. Zo lukt het met minder méér voor u te betekenen.

Nieuw tijdperk auto leasen Twente

MobiliteitsPartners heeft zich met meer dan 20 jaar ervaring ontwikkeld als en multimerkenbedrijf, dus leverancier van elk merk auto, bovendien geheel zelfstandig niet afhankelijk van importeurs en dealers. Wij leveren uit voorraad en op bestelling! Van nieuw tot tweedehands auto, een auto leasen kan bij ons voor elk merk, type en kleur bedrijfswagen en personenauto. Dat noemen wij autobedrijf nieuwe stijl en betekent veel gemak voor u.

Betrouwbaar zonder verrassingen

Met MobiliteitsPartners als lease specialist weet u precies waar u aan toe bent: u betaalt één vast bedrag per maand en daar komt gegarandeerd niets meer bij. Dus geen gedoe met toeslagen, leges, autorijklaartarieven en andere onverwachte kosten. Gewoon een scherp tarief. En onze uitgebreide service? Daar betaalt u niets extra’s voor.

10 dezelfde leasewagens in 2 weken!

U krijgt bij ons elk merk en ieder type auto op bestelling, razendsnel. Nieuw of tweedehands. Tot 10 stuks van bijvoorbeeld dezelfde kleur? Binnen 2 weken staan ze voor uw deur, met auto reclame en al! Het kan met MobiliteitsPartners, de specialist die zorgeloos rijden mogelijk maakt. Altijd en overal.

 

Goed bereikbaar

MobiliteitsPartners vindt u op bedrijventerrein Stepelo in Haaksbergen. Dit gebied ligt op een steenworpafstand van de N18 en is dus uitstekend bereikbaar. Op het terrein werken bedrijven samen aan een duurzame toekomst, en aan een prettige werkomgeving. Ook veiligheid staat centraal: daarom werken we aan het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Bel 053 432 60 30 of mail info@mobiliteitspartners.nl. Wij nodigen u graag uit in Haaksbergen voor een vrijblijvend gesprek om toe te lichten wat wij voor uw Mobiliteit kunnen betekenen.

Neem contact met ons op.

Klik hier om contact met ons op te nemen